Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ένας διάσημος σεφ στο "Μαυρογένειο" ΕΠΑ.Λ Σάμου!


Τον φημισμένο Σαμιώτη σεφ, Ανδρέα Λαγό είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά την περασμένη Πέμπτη οι μαθητές της Γ' τάξης του "Μαυρογένειου" ΕΠΑ.Λ Σάμου.

Ο  Ανδρέας Λαγός βρέθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου για να μιλήσει με χαρά στους τελειόφοιτους μαθητές και τους καθηγητές τους, έπειτα από πρόσκληση που έλαβε από τη διοίκηση του σχολείου.


Ο κ. Λαγός μίλησε στα παιδιά και τους καθηγητές για το επάγγελμα του σεφ και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να φτάσει στα ψηλά σκαλιά της μαγειρικής τέχνης και της γαστρονομίας γενικότερα. Έτσι έδειξε στους μαθητές πως, όταν κανείς  αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει, στο τέλος το πετυχαίνει.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων της ειδικότητας Διοίκησης Τουριστικών Υπηρεσιών της Γ' τάξης του Μαυρογένειου ΕΠΑ.Λ Σάμου και του επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, οι οποίες λειτουργούν στο σχολείο, παράλληλα με την προσπάθεια  του ανοίγματος του σχολείου προς την ευρύτερη κοινωνία.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά τοπικά εδέσματα, τα οποία είχαν ετοιμάσει οι μαθητές των τμημάτων της Γ΄Τάξης Τουρισμού και Β΄ Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου