Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση προσφορών για την 5ήμερη εκδρομή Γ΄ τάξης Μαυρογένειου ΕΠΑ.Λ Σάμου για το σχ. έτους 2013 – 2014 στη Θεσσαλονίκη



Το  ΕΠΑ.Λ Σάμου  προτίθεται να πραγματοποιήσει 5ημερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη στις   3-7 Απριλίου.
 Παρακαλούμε όπως αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας την παρακάτω προκήρυξη για κάθε
ενδιαφερόμενο ταξιδιωτικό γραφείο, σύμφωνα με το άρθρο 14 της Υπουργικής απόφασης
129287/Γ2/2011 (ΦΕΚ2769/τ.Β/02-12-2011) «Εκδρομές – μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και
Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» για την προγραμμα-
τισμένη εκδρομή για τις 3/04/2014 έως  7/04/2014.
1.     Προορισμός: Θεσσαλονίκη
2.     Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: 60 μαθητές και 3 καθηγητές (1 αρχηγός και 2 συνοδοί). Στην περίπτωση που ο αριθμός των μαθητών ξεπεράσει τους 60 θα προστεθεί και ένας ακόμη συνοδός.
3.     Μεταφορικό μέσο: Αεροπλάνο. Αναχώρηση με πρωινή πτήση από Σάμο για Θεσσαλονίκη στις 3/4/2014 (θα εξαρτηθεί από τα δρομολόγια)  και αναχώρηση από Θεσσαλονίκη προς Σάμο  στις 7/4/2014 πάλι με πρωινή πτήση.  Για όλες  τις άλλες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης σε αποκλειστική διάθεση  του σχολείου τουριστικό λεωφορείο τελευταίας  πενταετίας με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καταλληλότητας (θα ελεγχθεί από την τροχαία) με έμπειρο οδηγό.
4.     Κατάλυμα: Ξενοδοχείο 3* και πάνω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Προσφορές για ξενοδοχεία  στην ευρύτερη περιοχή (5 χιλιόμετρα και άνω) δεν θα γίνουν αποδεκτές. Δωμάτια τρίκλινα και τετράκλινα για τους μαθητές (όχι ράντζα) με παροχές ίδιες με αυτές των υπολοίπων πελατών του ξενοδοχείου και μονόκλινα για τους καθηγητές.
5.     Διατροφή: Ημιδιατροφή –πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο. Προτάσεις μόνο με πρωινό θα γίνουν δεκτές και θα αξιολογηθούν.
6.     Συνοδός του Γραφείου έμπειρος και μόνιμος σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής χωρίς επιπλέον
         χρέωση.
7.     Ξεναγός: για το χώρο της Βεργίνας και  άλλους αρχαιολογικούς χώρους.
8.     Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
9.     Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής κάλυψης.
10.  Άδεια λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου (ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ σε ισχύ)
11. Αλλαγή των ημερομηνιών κατόπιν συμφωνίας των δύο μερών και επιστροφή όλων των χρημάτων σε περίπτωση μη πραγματοποίησης του ταξιδιού λόγω ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές κλπ).
12.  Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.
         Αν χρειαστεί αλλαγή ή τροποποίηση αυτή θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του αρχηγού της εκ-     
        δρομής.
13.  Στο πρόγραμμα να περιλαμβάνονται: επίσκεψη στη Ροτόντα, στο Λευκό Πύργο, στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, ολοήμερη εκδρομή στους αρχαιολογικούς χώρους της Βεργίνας, Βέροια και Έδεσσα-καταρράκτες, ολοήμερη εκδρομή στην Καβάλα. 
14.  Στην τελική τιμή να περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., η συνολική επιβάρυνση της εκδρομής καθώς
         και η επιβάρυνση ανά μαθητή.
15.  Απόδειξη για κάθε μαθητή ξεχωριστά
16.  Η τελική εξόφληση του πρακτορείου σε ποσοστό 15% θα γίνει μετά το πέρας της εκδρομής και  εφ’ όσον έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα. Σε διαφορετική περίπτωση το σχολείο επιφυλάσσεται  για τις νόμιμες ενέργειές του.
17. Οι προσφορές υποβάλλονται στο Γραφείο της Δ/νσης  του σχολείου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου  2014 και ώρα 14:00 μ.μ., σε κλειστό φάκελο  δια χειρός για τα τοπικά γραφεία ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά για τα γραφεία εκτός Σάμου, πρωτοκολλούνται και αναγράφεται η ώρα παραλαβής. Εκπρόθεσμες  προσφορές δεν θα ληφθούν υπ’ όψη.
18.  Η αποσφράγιση, ο έλεγχος, η αξιολόγηση και επιλογή του αναδόχου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 3/2/ 2014 και ώρα 12.00 μ.μ. από επιτροπή όπως ο Νόμος ορίζει. Οι προσφορές, η σύμβαση που θα υπογραφεί και ο αριθμός του ασφαλιστηρίου συμβολαίου επαγγελματικής ευθύνης θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου και στην ιστοσελίδα του σχολείου.
19. Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ειδοποιηθεί από τη Δ/νση του σχολείου. Μετά την κατακύρωση στον ανάδοχο δεν θα γίνει καμιά προφορική διαπραγμάτευση.
20. Ο διαγωνισμός δεν είναι αποκλειστικά μειοδοτικός αλλά και ποιοτικός. Τυχόν ενστάσεις θα
          πρέπει να υποβληθούν γραπτά εντός δύο ημερών, όπως ο Νόμος ορίζει. Εάν δεν υποβληθούν    
          3 προσφορές θα γίνει απ’ ευθείας ανάθεση.






Με εκτίμηση
- Η -
Διευθύντρια

Τσαμήτρου Λιάκου Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου